Έλα στην παρέα του marymary!

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter


Prestashop Modules

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Α. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των επισκεπτών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος MARYMARYSHOP.GR (στο εξής “eShop”) αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση στην δημιουργία αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Το eShop είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης H Εταιρεία Ο.Ε. (στο εξής “Εταιρεία”) με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: ● Λ. Βουλιαγμένης 123 ● Αθήνα, 116 31 ● 2109010323 ● info@maymaryshop.gr Με το κείμενο αυτό (Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στο εξής “Πολιτική”) θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε ή κάνετε χρήση των υπηρεσιών του eShop, τον τρόπο και τον λόγο για τον οποίο τις συλλέγουμε, πώς μπορείτε να ελέγχετε τη χρήση και τη γνωστοποίηση των πληροφοριών αυτών καθώς και για το πώς τις προστατεύουμε. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας αποδέχεστε την Πολιτική αυτή και δεσμεύεστε από τους όρους της. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική και δεν θα ενοικιάσουμε, πωλήσουμε ή προωθήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας. Τα στοιχεία που συλλέγουμε για εσάς Συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς με την εγγραφή σας στο eShop κατά την διαδικασία της παραγγελίας προϊόντων ή υπηρεσιών. Με την εκχώρηση του email σας για την λήψη ενημερωτικού υλικού και προσφορών (news letter). Όταν στέλνετε μήνυμα στον διαχειριστή του eShop από τον προσωπικό σας λογαριασμό (εγγεγραμμένος χρήστης / πελάτης) μέσα από το ιστορικό των παραγγελιών, καθώς επίσης και από την φόρμα επικοινωνίας. Πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την χρήση και την επισκεψιμότητα του eShop συλλέγονται με την χρήση cookies. Τα ακόλουθα δεδομένα συλλέγονται και χρησιμοποιούνται για την λειτουργία των υπηρεσιών μας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας: ● Όνομα / Επώνυμο ● Διεύθυνση ● Πόλη ● Χώρα ● ΤΚ ● eMail ● Τηλέφωνο σταθερό ή κινητό ● Δεδομένα πλοήγησης (analytics): ΙP, γεωγραφική θέση, λογισμικό πλοήγησης (web browser), λειτουργικό σύστημα, πηγή παραπομπής, διάρκεια της επίσκεψής, ιστοσελίδες σελίδες Προαιρετικά: ● Φύλο ● Ημερομηνία γέννησης Πως θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας; Τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς τις χρησιμοποιούμε για: ● την διαχείριση και εκπλήρωση των παραγγελιών σας, ● για να σας ενημερώνουμε μέσω email εφόσον έχουμε την ρητή συγκατάθεσή σας για νέα προϊόντα προσφορές και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν. Διαχειριστείτε τα δεδομένα σας Πρόσβαση και τροποποίηση των στοιχειών του λογαριασμού σας Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό στο eShop μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα δεδομένα σας (στοιχεία προφίλ), να ζητήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που τηρούμε, καθώς επίσης και να τροποποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία σας περιλαμβάνεται σε αυτό. Απενεργοποίηση η διαγραφή του λογαριασμού σας Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την απενεργοποίηση ή την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας. Με την διαγραφή ή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@maymaryshop.gr Χρήση cookies Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή την συσκευή σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο eShop και μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε ως χρήστη, εφόσον χρησιμοποιείτε τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή / συσκευή και το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης (web browser). Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα πλοήγησής τη ρύθμιση να σας προειδοποιεί πριν αποδεχτεί cookies, να απενεργοποιήσετε την δυνατότητα να δέχεται συγκεκριμένα cookies ή να απορρίπτει όλα τα cookies. Σημειώστε ότι οι ρυθμίσεις αυτές μπορεί να μην εφαρμόζονται εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό υπολογιστή / συσκευή ή πρόγραμμα πλοήγησης. Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα δεδομένα σας; Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι αγορές σας, όπως επίσης και η εξυπηρέτησή σας. Για παράδειγμα, όταν κάνετε μια αγορά, θα διατηρούμε τα δεδομένα της παραγγελίας σας για όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να εκτελέσουμε την παραγγελία. Στη συνέχεια θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για ένα διάστημα που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε ή να απαντήσουμε σε ερωτήματα ή προβληματισμούς σχετικά με την αγορά σας. Τα δεδομένα σας ενδέχεται επίσης να διατηρηθούν για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας και να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε τις επιβραβεύσεις και την εξυπηρέτηση που δικαιούστε. Ανήλικοι Η Εταιρία δεν συλλέγει πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που αφορούν ανήλικους. Διάθεση σε τρίτους Δεσμευόμαστε να μη μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτους. Στις περιπτώσεις που το κάνουμε, γίνεται είτε με τη συγκατάθεσή σας, είτε επειδή είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, είτε επειδή πρέπει να συμμορφωθούμε με τους νόμους που ισχύουν. Χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με το eShop, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, μάρκετινγκ, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που σας αφορούν μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας. Ασφάλεια και προστασία των δεδομένων σας Με οδηγό την καλύτερη δυνατή εμπειρία και εξυπηρέτησή σας προσπαθούμε καθημερινά να φροντίσουμε για την προστασία και ασφάλεια των στοιχείων σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, αλλοίωση, ή καταστροφή. Θέλουμε να αισθάνεστε ασφάλεια και εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, ωστόσο δεδομένου ότι κανένα σύστημα μετάδοσης ή επεξεργασίας πληροφοριών δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλές δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδονται σε εμάς. Πεδίο εφαρμογής Το eShop ενδεχομένως να περιλαμβάνει συνδέσμους (links, hyperlinks, banners) προς άλλους δικτυακούς τόπους. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει ισχύ η παρούσα Πολιτική. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων και συνιστούμε την ανάγνωση της πολιτική προστασίας κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε. Η παρούσα Πολιτική ισχύει μόνο για τον ιστότοπο του eShop. Αλλαγές στην Πολιτική Η Πολιτική του eShop μπορεί να αλλάξει για να απεικονίζει τις ενδεχόμενες αλλαγές στις υπηρεσίες και τις διαδικασίες του. Σ αυτές τις περιπτώσεις εφόσον οι αλλαγές είναι σημαντικές θα σας ενημερώνουμε άμεσα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας. Υπεύθυνος Επεξεργασίας Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήστε με την/τον αρμόδιο ιδιωτικού απορρήτου στη διεύθυνση info@company.com Κανονισμός Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ) και εναρμονίζεται με τις οδηγίες του Γενικού Κανονισμού (GDPR, 2016/679) της 25ης Μαΐου 2018. Αρμόδια Εποπτική Αρχή Η αρμόδια εποπτική αρχή για την χώρα μας είναι η Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία προσφέρει πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με τα δικαιώματα σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο 2472/1997 και τη σχετική νομοθεσία (www.dpa.gr).

Β. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του marymaryshop.gr  για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

 

Γ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα www.marymaryshop.gr χρησιμοποιεί μέσω του shopify.com πρωτόκολλο για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

 

Η καταχώρηση του ΑΦΜ και ΔΟΥ από 01.01.2014 κρίνεται απαραίτητη για την έκδοση της απόδειξης με βάση της ΠΟΛ. 1207 14/11/2012 ν. 4093/2012 (ΦΕΚ.222).